Щях да стрелям в гумите, но имаше много хора. Прецених, че

...
Щях да стрелям в гумите, но имаше много хора. Прецених, че
Коментари Харесай

Полицият, арестувал дрогирания шофьор в Пловдив: Щях да стрелям в гумите, но имаше много хора -

" Щях да изстрелвам в гумите, само че имаше доста хора. Прецених, че може да стане по-голяма беля. Опитах да счупя стъклото с револвера, само че се оказа много крепко. Взех един камък и съумях ", описа служителят на реда Николай Фурлински, който разруши стъклото и арестува дрогирания водач пред КАТ-Пловдив. 

Във вторник 49-годишен мъж заби колата си в бетонни саксии пред КАТ-Пловдив. Оказа се, че мъжът има дълго досие с нарушавания от 2001 година до момента и е използвал амфетамин. Освен това водачът е бил с отнета брошура за 12 месеца от 1 януари.

Причината да отиде в КАТ е, че през януари колата му е дерегистрирана, откакто е хванат още веднъж да кара под въздействието на алкохол.

На брифинг шефът на КАТ-Пловдив Йордан Милушев изясни през вчерашния ден, че мъжът има издадени и.

Днес служителят на реда, съумял да арестува водача дружно със собствен сътрудник, описа, че преди да произшествия, мъжът е направил няколко обиколки, след което е влезнал в халето, блъснал се в колона, минал е в непосредствена непосредственост до хора и отново е траял към халето на КАТ. По думите му очевидците са над 50. 

Преди да се стигне до бягството, служителят на Министерство на вътрешните работи решил, че би трябвало да вземе ключовете на водача, само че в този миг той се заключил в колата и " минал през краката " на служителя на реда. 

" Затворихме изхода, той зави вляво и потегли към входа. Имаше много хора, които се разбягаха. Насочи автомобила към бетонните наказания, затичах се към него, пробвах се да счупя стъклото със служебното оръжие. Бях извадил оръжието, тъй като мислех да изстрелвам в гумите му, когато караше към нас ", добави служителят на реда. 

Водачът не е бил нападателен след задържането, само че е имал несъответстващо държание, преди да избяга: " Крещеше, беше нервозен ". 

Неговият сътрудник описа, че след ареста жителите са приветствали служителите на реда. По думите му риск е имало и за хората, и за чиновниците на КАТ-Пловдив. 

Тестът е посочил приложимост на амфетамин. Шофьорът е обяснил, че е на няколко вида антидепресанти и е изискал да даде кръв. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР